Locatie
Sporthal Kerkpolder is gelegen op het Sportpark 'Kerkpolder', aan de Kerkpolderweg 14, 2625 EB te Delft.
Onder de kaart staat een routebeschrijving.Routebeschrijving
Uit de richting Den Haag:
(Met de auto)
Volg de A4 richting Delft en neem afslag 14 (Delft-Zuid). Ga bij de tweede verkeerslichten linksaf en gelijk weer linksaf (Kerkpolderweg). U rijdt nu zo naar de sporthal toe.
Uit de richting Rotterdam:
(Met de auto)
Volg de A13 richting Delft en neem afslag 10 (Delft-Zuid). Hou de richting Delft-Zuid aan op de afslag. U komt nu op de N470 (Kruithuisweg). Blijf deze volgen en ga bij de vierde verkeerslichten rechtsaf en gelijk linksaf. U rijdt nu op de Kerkpolderweg en rijdt zo naar de sporthal toe.
Vanuit Delft:
(Met de auto of fiets)
Rijd voor het Reinier de Graaf ziekenhuis langs en vervolg de weg naar links, J. Thomeelaan. Deze loopt over in de Mozartlaan. Ga rechtsaf het Zwembadpad op richting zwembad Kerkpolder. Weg vervolgen naar links langs de ijsbaan/hardloopbaan en je komt uit op de parkeerplaats van het zwembad Kerkpolder. Ga links en meteen rechts en vervolg de rijweg. Na de bocht naar rechts ligt sporthal Kerkpolder aan je rechterhand aan het eind van het sportpark.
Vanaf Delft CS:
(Met openbaar vervoer)
Neem vanaf het centraal station bus lijn 80 richting Buitenhof/Tanthof. Stap uit bij de 9e halte: Mozartlaan. (2e halte voorbij het ziekenhuis) Loop verder in de richting van de bus en neem het eerste pad aan de rechterhand richting Delfia. Loop langs de sloot en neem de eerste brug naar rechts. Je komt uit bij zwembad Kerkpolder. Ga rechtdoor en vervolg de rijweg een paar honderd meter. Sporthal Kerkpolder ligt dan aan je rechterhand aan het eind van het sportpark. (niet aan te raden na zonsondergang alleen)
Terug vertrekt bus 82 aan de overkant van de straat. Deze bus rijdt dezelfde route in tegenovergestelde richting.
BustijdenDe vertrektijden van de bus staan hier.