De Bouw (Foto's)

27 oktober 2001

Een heleboel veranderingen sinds de vorige foto's.. : Het dak zit erop. De muren zijn ook neergezet, maar moeten nog geisoleerd worden en dichtgemetseld worden. De betonnen vloer in de hal is gestort en de aansluitingen aan de clubgebouwen van Delft en EDH zijn ook bewerkstelligd. Zo op het oog gaat alles dus heel erg voorspoedig met de nieuwe hal.. Nog een paar maandjes en dan zou die af moeten zijn... :)

   
 
16 november 2001

Alles gaat nog op schema met de bouw. Men is nu bezig om alles binnen te installeren, zoals licht, verwarming en dat soort zaken. Zolang het niet vriest kunnen ze buiten nog de muren afwerken en als alles doorgaat volgens plan dan begint men met het leggen van de sportvloer over ongeveer 1-2 weken.

Op de foto tijdens het opschrijven van het adres van deze website... http://www.kerkpolder.nl/... zodat ze hem thuis ook aan het werk kunnen zien..:)

 
7 december 2001

Men is druk bezig met het leggen van de sportvloer. Ze waren nu bezig met het aanbrengen van een zwarte (lijm?) onderlaag o.i.d.. In de hal begint het nu lekker vertoeven worden, want de lichten functioneren allemaal en het de verwarming heeft het er ook lekker warm gemaakt. Dat was nodig zodat de hal goed droog is voor het leggen van de sportvloer.

Verder is de hal zo goed als dicht gemaakt. Ruiten erin en het grotendeel van de buitenkant is afgewerkt. Ingebruikname op 2 januari is zeker nog haalbaar, waarschijnlijk is het dan niet volledig af, maar wel zodanig dat de hal gebruikt kan worden.

 
14 december 2001

De sportvloer ligt er nu ook helemaal in... Ze waren net klaar met het trekken van de lijnen, maar zodra deze droog zijn is de sporthal op zich klaar!! Ze waren nu alleen nog bezig met het afwerken van het materiaalopberghok, de gangetjes tussen de hal en de kantine en nog meer van dat soort kleine puntjes. En zelfs deze zaken zullen waarschijnlijk wel voor de kerst nog afgerond worden, waarmee dus de bouw in feite klaar is. Uit betrouwbare bron is verder vernomen dat de officiŽle opening van de hal op zaterdag 5 januari zal plaatsvinden.