Welkom op de website van Sporthal Kerkpolder.
Op deze website vind u allerlei informatie over deze hal. De hal is op zaterdag 5 januari 2002 officiŽel geopend. Naast de hoofdgebruikers kan de hal ook door derden worden gebruikt.

De hoofdgebruikers van Sporthal Kerkpolder zijn volleybalvereniging VVV Delta en voetbalvereniging DVV Delft. Daarnaast sporten de leerlingen van het Stanislascollege afdeling Reinier de Graaf dagelijks in onze hal.

Logo Delta

Volleybalvereniging VVV Delta is een vereniging waarbij gezelligheid en sportiviteit samen gaan. De sportieve prestaties worden geleverd op verschillende competitieniveauís, maar ook recreatief volleybal kan binnen onze vereniging. Naast de senioren zijn er ook jeugdteams in alle leeftijdscategorieŽn.
Meer informatie op VVV Delta's website: www.vvvdelta.nl


Logo Delft

DVV Delft heeft, sinds de oprichting in 1914, diverse omzwervingen door Delft gemaakt om tenslotte in 1984 uit te komen op Sportpark Kerkpolder. Het is een van de grootste verenigingen van de stad. Naast het 'mannenvoetbal', zowel op het veld als in de zaal, heeft de vereniging ook dames- en meisjesteams in de competitie. In de zomer wordt er getennist op het kunstgrasveld.
Meer informatie op de website van DVV Delft: www.dvvdelft.nl/